Het is te begrijpen dat er niet altijd de mogelijkheid is om daadwerkelijk de straat op te gaan. Daarom willen we graag enkele mogelijkheden bieden om toch een steentje bij te dragen aan de campagne tegen de huidige vorm van het BMC. Op het moment is de campagne nog beginnende, dus deze pagina zal de komende tijd worden bijgewerkt.

Facebook
Volg de Facebook-pagina van de campagne en verspreid deze onder je vrienden en familie. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en kun je ook sneller reageren mocht er actie moeten worden ondernomen. De pagina kun je hier vinden.

Mail
Uiteraard is het altijd een goed idee om de Maastricht University te laten weten wat je van een nieuw te bouwen proefdiercentrum vind. We vragen je wel om het netjes en beleefd te houden. We hopen snel een voorbeeld-brief online te kunnen zetten, maar voor nu kun je zelf je mail sturen. Onder de informatie over het proefdiercentrum staat er en doorverwijzing naar pers@maastrichtuniversity.nl .

Geld
Hoewel campagne voeren geld kost, vinden wij dit niet het belangrijkste. Veel liever zien we je actief en een verschil maken voor de dieren. Mocht je toch graag willen doneren of een benefiet willen organiseren, contacteer ons dan zeker even. Elke cent zal ten goede komen aan de campagne; denk hierbij aan het drukken van flyers/posters.