Op dit moment staan we nog in de kinderschoenen, wat betreft de campagne om het BMC in haar huidige vorm een halt toe te roepen. We zullen deze pagina dan ook zo spoedig mogelijk verder updaten. Een paar kleine stapjes die al enorm kunnen helpen staan hieronder beschreven.

Facebook
Volg de Facebook-pagina van de campagne en verspreid deze onder je vrienden en familie. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en kun je ook sneller reageren mocht er actie moeten worden ondernomen. De pagina kun je hier vinden.

Mail
Uiteraard is het altijd een goed idee om de Maastricht University te laten weten wat je van een nieuw te bouwen proefdiercentrum vind. We vragen je wel om het netjes en beleefd te houden. We hopen snel een voorbeeld-brief online te kunnen zetten, maar voor nu kun je zelf je mail sturen. Onder de informatie over het proefdiercentrum staat er en doorverwijzing naar pers@maastrichtuniversity.nl .

Actie
Je fantasie is je enige beperking, als je maar in actie komt! Verspreid flyers over het BMC, voer actie bij bedrijven die meehelpen aan de bouw van het BMC of doe een solidariteitsactie. Hoe meer er gaande is, hoe groter de kans op invloed is.

Geld
Hoewel campagne voeren geld kost, vinden wij dit niet het belangrijkste. Veel liever zien we je actief en een verschil maken voor de dieren. Mocht je toch graag willen doneren of een benefiet willen organiseren, contacteer ons dan zeker even. Elke cent zal ten goede komen aan de campagne; denk hierbij aan het drukken van flyers/posters.