Vandaag hebben we onze eerste informatieve actie gevoerd en het was een groter succes dan we konden denken! <3

We ontmoetten elkaar onder een warme zon en bij een koele wind, met meer mensen dan verwacht. Zodra onze tafel met de petitie (die snel online zal staan!) klaar stond, stroomden de mensen toe om te tekenen. Het duurde minder dan twee uur voordat al onze papieren vol stonden met handtekeningen; een duidelijk signaal dat maar weinig mensen zitten te wachten op een nieuw proefdiercentrum in Maastricht.

Vele gesprekken zijn gevoerd met voorbijgangers (en ja, we hadden รณรณk vegan en palmolie-vrije koekjes! ๐Ÿ˜‰ ) en donaties werden geschonken. Dit, samen met alle woorden van steun, zorgt ervoor dat we ons zo ontzettend gemotiveerd voelen om door te gaan. Los van dit alles was het ook een fantastisch leermoment. We gaan onze stand verbeteren, zorgen voor meer papieren voor handtekeningen en hopelijk waait het de volgende keer ook niet zo hard zodat we de tent kunnen uitproberen die we hebben gehaald voor de campagne. ๐Ÿ™‚

We gaan dit blijven doen tot iedereen weet van het BMC en tot de plannen voor de bouw van de tafel zijn geveegd! Zien we jou de volgende keer ook?

——————————-

Today we did our first informative action and it was a bigger success than we could imagine! <3

We met under a warm sun and cool breeze, with more people than expected. A soon as we set up our table with the petition (which will be online soon as well!) people started pouring in to sign it. It took less than two hours before all our papers were full of signatures; a clear sign that not many people are waiting for another animal testing lab in Maastricht.

Many conversations took place with people passing by (and yes, we had vegan and palm-oil free cookies! ๐Ÿ˜‰ ) and donations were given. We felt so heart-warmed by this and all the words of support that we feel incredibly motivated to keep on going on. Apart from this it was also a great learning experience. Our stand will be improved, more papers to sign will be provided and hopefully the next time it will not be so windy so we can test out the new tent we got for the campaign. ๐Ÿ™‚

Weโ€™ll keep on doing this until everybody knows about the BMC and until the plan to construct it is off the table! Will we see you next time?