De demonstratie heeft tot doel zo veel mogelijk groepen en individuele personen samen te brengen om de campagne tegen de huidige vorm van het BMC officieel te starten. Inmiddels hebben we hieronder een mooie lijst klaar voor de demonstratie. De demonstratie is niet georganiseerd vanuit één groep, maar een gezamenlijke inzet van tal van groepen! We hopen dit verder te kunnen uitbreiden de komende weken. Staat jouw groep er nog niet bij maar wil je ook meedoen? Dan zien we graag een berichtje komen!

BMC logoDe campagne tegen het BMC zal natuurlijk ook aanwezig zijn.
Een thuis-wedstrijd voor de Maastrichtse Active for Justice. In de afgelopen jaren hebben ze campagne gevoerd tegen bont, foie gras en de jacht.
De parlementair politieke Partij voor de Dieren zal ook aanwezig zijn! Als vooruitstrevende partij op het gebied van dierenwelzijn kan ook de Partij voor de Dieren het niet begrijpen dat er een nieuw proefdiercentrum gaat komen in Maastricht
Collega's uit Duitsland, die onder andere 2 varkens gered hebben van een proefdiercentrum
Actiegroep Ongehoord legt het leven van de dieren achter gesloten deuren vast. Uiteraard zetten zij zich ook in tegen dierproeven.
Onze Belgische collega's zullen deze dag ook aanwezig zijn bij het protest in Maastricht. Action Citoyenne is vooral actief rondom Luik maar ondersteunt vele acties.
Burning Souls voert indrukwekkende acties naar aanleiding van stalbranden. Zij streven de bevrijding van elk dier na en daar vallen proefdieren natuurlijk ook onder!
Konijn in Nood zet zich al jaren in voor de konijnen. Ook in het BMC zullen talloze konijnen aan hun einde gaan komen, daarom zullen zij ook aanwezig zijn bij de actie.
Left Life Maastricht zet zich in voor mensenrechten, milieu en dierenrechten. Ook zij ondersteunen de campagne tegen het BMC en zullen met man en macht aanwezig zijn bij de actie.
269NL zet zich al enkele jaren in om dierenleed te bestrijden. Het zal dan ook niemand verbazen dat ook zij zich aansluiten bij de campagne tegen het BMC.
De Vegan Strike Group voert op ludieke wijze acties tegen dierenleed. Bij de actie in Maastricht zullen ze ook aanwezig zijn,
Was Respect voor Dieren jaren geleden nog een van de meest actieve actiegroepen, trekken ze de megafoons voor deze campagne weer uit het vet! Respect voor Dieren zal dan ook aanwezig zijn in Maastricht
Comité dierennoodhulp, de naam zegt genoeg. Een stichting die zich inzet om dieren, daar waar nodig, te helpen. Beter natuurlijk is nog om het leed te voorkomen en daarom ondersteunt de stichting dan ook de demonstratie tegen het BMC.
BiteBack is een van oorsprong Belgische groep die ook in Nederland actief is. Zij zetten zich op alle fronten in voor dieren en zullen ook aanwezig zijn bij het protest tegen dierproeven.